Visie
Presentatie Anders kijken
Interactieve exposities
Persoonlijke begeleiding
Producten
Maatwerk

 

 

 

Logon

Op de hoogte blijven?

Privacy en Cookie-beleid

Privacy verklaring Zie je wel(?)

Zie je wel(?) is een project van Studio Xplo, gevestigd in verzamelpand De Verdieping aan de Sint Annastraat 20 in Tilburg. Studio Xplo is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.


Contactgegevens
www.ziejewel.org
Studio Xplo is gevestigd in verzamelpand De Verdieping aan de Sint Annastraat 20 in Tilburg
+31135440811


Jofke van Loon is de Functionaris Gegevensbescherming van Studio Xplo.
Zij is te bereiken via jofke@ziejewel.org

Persoonsgegevens die wij verwerken
Studio Xplo verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via jofke@ziejewel.org, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Studio Xplo verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

 

Geautomatiseerde besluitvorming
Studio Xplo neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Studio Xplo) tussen zit. Studio Xplo gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:


Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Studio Xplo archiveert je persoonsgegevens om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wanneer jij aangeeft dat je uit het bestand gehaald wilt worden, kun je dat bij Jofke aangeven.

Delen van persoonsgegevens met derden
Studio Xplo deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Studio Xplo blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Studio Xplo jouw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.

Hiervoor vragen we je vooraf om toestemming.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Studio Xplo gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Studio Xplo gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw bezoek aan onze website informeren we je over deze cookies en vragen we je toestemming voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/
Omdat wij externe websites hebben gekoppeld, worden er cookies geplaatst door derden. Dit zijn sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Studio Xplo en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar jofke@ziejewel.org. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Studio Xplo wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Studio Xplo neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via jofke@ziejewel.org

Contractuele of wettelijke verplichting
Bij het aangaan van een overeenkomst is de persoon van wie Studio Xplo gegevens verwerkt verplicht om deze persoonsgegevens op te geven. Wanneer hij/zij deze gegevens niet verstrekt kan Studio Xplo een inschrijving voor een cursus of aankoop van een dienst of product niet verwerken.
De gegevens worden gebruikt voor administratieve doeleinden en eventuele uitgave van certificaten. Om TaktilaTM licentienemer te worden moeten persoonlijke gegevens worden verwerkt op een licentieovereenkomst.
Studio Xplo heeft inlichtingenverplichting naar de belastingdienst. Bij een controle van een inspecteur zijn wij verplicht om inzage te verlenen in onze persoonsregisters en administratie.